Köp spabad till trädgården

Gröna fingrar i Sverige är i de flesta fall säsongsbaserade. När vintern kommer ger de flesta av oss upp, men det är ett tyvärr ett misstag. Du kan njuta av trädgården långt in på vintern – det gäller bara att planera och hålla ögonen öppna.

Bada på vintern är en lyx de flesta av oss ignorerar. Det är dock inte så dyrt eller komplicerat att nyttja detta med lite planering och smarta beslut. För att få ett komplett utbud, köp spabad från Nordline Spa efter att du sökt igenom vad de erbjuder. De har unika konstruktioner av spabad som fungerar året om, oavsett väder, vind och elpriser.

Lär dig utnyttja elprisernaSpabad, bubbelpool utomhus i trädgården

Med stigande elpriser, kan det vara enkelt att skjuta fram pooldrömmarna eller drömmarna om ett spabad året runt. Det gäller dock att hänga med. Under 2023 var det flera tillfällen då elpriset faktiskt låg på minus – med andra ord fick du betalt för att bruka el! Ofta inträffar detta när det blåser mycket och vindkraftverken tar fart. När det blåser ute spelar det ingen roll om det är krig eller fred, så länge Sverige har ett relativt självförsörjande system. Då kan du spara pengar om du håller koll.

Sänk temperaturen istället för att stänga av

I en intervju av Sveriges Radio, menar poolexperten Gustav Engberg att svenskar med spabad inte ska drabbas av panik:

”Han tipsar om att sänka grundtemperaturen på badet, istället för att stänga av det i vinter: ”Stänger man av det är risken att det fryser sönder”