Så får du ett trendigt kök 2024

En gemensam nämnare för kökstrenderna 2024 är hållbarhet och tidlöshet i form av material som åldras väl och genomtänkt förvaring. Plocka russinen ur kakan för att skapa ditt trendkök. Eftersom personliga inslag är en av kökstrenderna passar det perfekt att göra din grej.

Kök med bänkskiva i marmorVitrinskåp, personliga detaljer, ljusa trätoner och naturlig sten är några av inredningstrenderna för kök som syns mycket av 2024. Om du vill uppdatera ditt kök är det perfekt att byta bänkskiva. Gå in på https://www.kitchens.se/bankskivor/marmorskiva och titta på alla snygga marmorskivor som finns att beställa. En marmorskiva är ett klassiskt material med ett attraktivt utseende som i princip aldrig går ur tiden. Dessutom är marmor lättskött och enkelt att underhålla.

Sätt stilen med rätt inredningsdetaljer

Om du vill ha ett riktigt trendigt kök är det bästa att satsa på inredningsdetaljer som du kan byta ut. Låt basen i köket vara klassisk och tidlös för att sedan sätta stilen med olika prylar. Ljusa trätoner i köket är både klassiskt och trendigt. Fördelen med träkök är att dem är slitstarka. Vitrinskåp är en trend som är praktiskt och estetiskt tilltalande. Du kan med ett vitrinskåp skapa ett personligt kök genom sakerna du stoppar in där. Lampor är perfekta inredningsdetaljer att använda för att sätta stilen. Tänk på att inreda med flera ljuskällor och att arbetsbelysningen är bra.

Trender för kök 2024:

  • Smart förvaring
  • Ljusa trätoner
  • Personliga inslag
  • Naturlig sten

Inred med konst i köket

Det personliga uttrycket är en trend som fortsätter att växa. Ett tips är att kombinera olika material för att ge köket karaktär. Det är även ett ökat fokus på praktisk användning och funktion. Att satsa på välorganiserade kökslådor, dolda apparater och rena linjer är helt i enlighet med årets inredningstrender. Konst i köket är något annat som blivit populärt. Olika tavlor och konstföremål är perfekt för att du ska kunna visa vem du är. Ett tips för att ditt kök ska upplevas som mysigt och fräscht är att inte ha för många saker framme, då blir det lätt plottrigt och stökigt. Ha även en bestämd färgskala. Plocka helst ut två färger och försök hålla dig till dem.